maanantai 21. helmikuuta 2011

Elämäni ensimmäinen palkallinen loma alkaa

Viimeinen työviikko ennen lomaa rullailtiin hiljakseltaan maaliin. Enemmän tai vähemmän päivät kuluivat kevyemmin ja itsekkin yritin luoda oppilaille mukavan hiljalleen kevenevän lomanaloituksen. Perjantaina päivä päättyi jo kahdeltatoista, kun kuutosten perjantai kului to-pe-yönä yökoulussa. Itselle parin tunnin aikaistus iltapäivään sopi mainiosti. Loma alkoi aika huolettomasti, eikä haitannut yhtään ajatella tulevaa viikkoa ilman sen suurempaa prässäämistä työhommissa. Samalla mieleen tuli ajatus siitä, minkähänlaisia mielipiteitä liikkuu luokan keskuudessa kevään sijaisesta. Ainakin palaute on ollut positiivista. Kotona huomasin sähköpostiin tulleen varmistuksen keskiviikon draiverifittaus ajasta Peltomäellä Vantaalla, joten lomaohjelmaa alkoi ilmestyä vähitellen.

Perjantai-ilta kului Tampereella halliharjoittelussa ja lauantaina jatkettiin aamupäivän osalta. Tuttu pro Lakesidesta antoi oppitunnin äidille ja allekirjoittaneelle. Sain huomata armeijakesän haitat, joten golfsvingi joutuu pieneen ''peruskorjaukseen''. Mitään valtavan suuria juttuja ei ollut, mutta tulevaisuuden kannalta kylläkin. Heti lauantaina alkoi pohdinta harjoitusten liittämisestä viikko-ohjelmaan. Tiukkaa on mutta pakosti kolopallokin on saatava mahtumaan johonkin. Vain parin tunnin kotioleilun jälkeen matka kulki takaisin Tampereelle ja Hakametsään. Lähes surkuhupaisan huonotasoisen kiekkopelin jälkeen lähdettiin taas kotiin häviö niskassa. Pieni masennus niskassa painuin nukkumaan jo kahdeltatoista; ei paljoa kiinnostanut edes ratailla missään.

Sunnuntaina käytiin Merikarvialla sukuloimassa. Tunnelma oli mukava ja sukulaisia oli kiva nähdä taas pienen tauon jälkeen. Viime vuonna tuli missattua useammat juhlat tai yhteiset päivälliset, joten nyt on taas aika palata vanhoihin tapoihin. Illalla käväistiin vielä punttisalilla, jonka jälkeen oli mukava nähdä Punasiipien nappaavan viidennen peräkkäisen voittonsa.

Nyt uudella arkiviikolla ohjelma ei ainakaan vähene. Maanantai on kulutettu fysiikankirjojen ja vihkojen parissa, sekä ulkojäillä ja kuntoillen. Tiistaiaamuna tarkoituksena on jatkaa svingiremonttia ja keskiviikkona suuntaankin Vantaalle paukuttamaan draiveja. Parempi kuitenkin että loman käyttää tuloksekkaasti, kuin että vain makaisi kotona. Jos sitä lauantaina kerkeisi vähän hengähtämään tuopposen ääressä ja viikko päättyykin sunnuntain sarjapeleihin. No, ei kuitenkaan mennä asioiden edelle vaan keskityn nauttimaan jokaisesta lomapäivästä täysin rinnoin!

np: Dream Theater - Octavarium

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti