keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Talviklassikko, tule jo!

Mitä enemmän viikot rutinoituvat, sitä nopeammin aika kuluu, tai siltä ainakin nyt tuntuu. Alkuviikkojen jälkeen työviikot ovat kulkeneet lukujärjestyksen mukaan, vaikkakin melkein joka päivälle löytyy jotain yllättävää, niin positiivista kuin negatiivistakin. Yleensä käsi kädessä odotettua tapahtumaa vastaan. Mihinkään ei ole kuitenkaan kadonnut se maagisuus töistä, päinvastoin. On aika piristävää kun kaartaa koulun pihaan aamukahdeksalta jokseenkin äreänä ja kun saa autonoven auki kuulee jo ensimmäiset ''Jukka tuli!''-huudahdukset. Pakostikkin nousee hymy huulille.

Viime viikonloppu sujui molempina päivinä reikäpallon perässä. Lauantaina pelattiin puulakin lohkopelit pois alta. Ensimmäisestä matsista naamaan ja toisesta voitto. Puulaakin kärkipaikka tuli jonkinlaisella rutiinilla, joten nyt tulevana lauantaina kisataan vielä finaalipelit. Kärkijoukkueena on pienet paineet, mutta saa nyt nähdä miten käy. Sunnuntaina käytiin Turussa jatkosarjan peleissä, joista irtosi tiukka tasuri ja niukka häviö maalilla. Siltikin pelattiin joukkueena parasta salibandya kahden vuoden otannasta. Omalta kohdalta tarvitsee myöntää, että pata on ihan jumissa pelin kanssa. Jalkaa löytyy enemmän kuin pitkään aikaan ja intoa, mutta tekemisestä puuttuu se jokin punainen lanka. Ehkä syy on suht hurjassa treenimäärässä muutakin kuin lajitreeniä, ehkä uusissa töissä ja vuorokausirytmissä tai missä lie.

Tulevan viikonlopun odotus on aikamoisen kova. Punakeltaisten häviöputki katkaistiin päiviä sitten ja nyt otteet ovat näyttäneet kovin valoisilta. Tänään postilaatikkoon oli ilmestynyt paperipussi Jokereilta, joka sisälsikin uudet vaatteet. Uusi treenipaita narrilogolla ja Talviklassikon erikoispelipaita. Sijoitus tuntuu menneen oikeaan osoitteeseen; pelipaita näyttää hurjasti paremmalta kuin kuvissa, eikä ihan joka jannulta samanlaista löydy (ainakaan Kokemäellä ;), sillä myyntiin kyseisiä paitoja tuli 1000kpl. Lauantaina odottaa siis reissu Helsinkiin. Ennen peliä järjestettävä Jokerimarssi Narinkkatorilta Stadikalle on aika must ja itse ottelutapahtumastakin luulisi tulevan aikamoinen spektaakkeli.

Ennen viikonloppua on kuitenkin hoidettava työviikko pakettiin. Torstai on ollut yleensä se viikon raskain päivä. Ensi viikolla olisi tarkoitus napata koulukirjoja esille vanhan kertausta varten. Kun senkin homman saa kunnolla alkuun, alkavat tammikuun alun suunnitelman palaset napsahdella kohdalleen; töitä, treeniä ja kouluhommien kertailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti